Het wapen van Kaatsheuvel voor je feesten & partijen

Geplaatst op
Het wapen van Kaatsheuvel

Ben jij opzoek naar een leuke locatie voor je (kinder)feest & partijen? Dan is het wapen van Kaatsheuvel een goede keuze! Het wapen biedt verschillende arrangementen aan voor je feest en heeft voor elke leeftijdscatogorie iets te bieden. Los van de arrangementen is er een grand café en steakhouse waar je als ouder een drankje en hapje kan doen terwijl je kinderen bezig zijn met het feest. 

Het wapen van Kaatsheuvel

De arrangementen

Tijdens de feestjes bij het wapen van Kaatsheuvel staat plezier voorop. Door de begeleiding van onze medewerkers zullen de kinderen niks tekort komen en zou het feest worden begeleid door onze medewerkers. Ze bieden 3 verschillende arrangementen aan voor een kinderfeestje. Bij elk arrangement zit inbegrepen: ontvangst met lekkers, onbeperkt ranja, binnen en buiten spelen, friet met een snack, snoepzakje en een kado voor de jarige. Bij arrangement 2 kan je een rondje spelen op de midgetgolfbaan en bij arrangement 3 zit het gebruik van het subtropisch zwemparadijs en buitenzwembad inbegrepen. Voor het 3e arrangement is begeleiding en een A-zwemdiploma verplicht ivm het zwemgedeelte. 

Voor alle arrangementen zit een minimum aantal aan vast van 8 personen. De prijzen voor de 3 verschillende arrangementen zijn: 

  1. 9.95 p.p 
  2. 12.95 p.p 
  3. 14.95 p.p 

Heb jij nou interesse om een kinderfeestje te geven bij het wapen van Kaatsheuvel of wil je meer info? Neem dan gerust een kijkje op de site of neem contact met ze op. https://hetwapenvankaatsheuvel.nl/