Kent u de heerlijke smaak van eend specialiteiten al?

Altijd kip eten of rundvlees is op een gegeven moment wel een beetje saai natuurlijk. Mijn vriendin vertelde over dat ze gewoon meerdere dingen ging proberen met bijvoorbeeld varkensvlees of geitenvlees maar dat wilde ik niet en mijn man ook niet. Ze zei dat ze haar vlees kocht bij moormann.nl, een website die veel verschillende soorten vlees verkoopt. Biologisch, van de rokerij, grof wild, klein en exotisch wild en tam en Frans gevogelte. Wij kwamen op de eend specialiteiten, want eend specialiteiten is iets dat mijn man altijd wel een keertje had willen proberen. Ik moest eerlijk gezegd wel even wennen aan het idee maar uiteindelijk leek eend specialiteiten me wel wat en ik vond dat ik het minstens een keer moest proberen. Ze hebben eend, canette en canard. Een panklare eend specialiteit en eendenfilet, eendenpoten en eendenvet. Ik had zoiets van, ik hoef niet perse foto’s te zien of zo maar gelukkig was dat ook niet het geval op de website. Nu heb ik geleerd dat de canette de vrouwelijke eend is en de canard de mannelijke, leuk he. Ik begon me wel af te vragen wat het verschil dan zou zijn tussen de wilde eend en de tamme eend. Maar dat weet ik nog niet want ik heb tot nu toe alleen nog maar de wilde eend geprobeerd. Mijn man is meer van de avontuurlijke kant haha. De website heeft het Beter Leven certificaat en het BRC certificaat en heeft het food safety certificaat. De site doet aan import en aan export, ze doen aan retail, zijn een groothandel en een foodservice. Bij het laatste leveren ze aan verschillende soorten bedrijven uit de foodservice sector. Daarbij moet u denken aan maaltijdsalades, soepen en sauzen, pizza’s en broodbakkerijen, vleeswarenproducenten en catering. Uitgebreid dus! Zo bieden ze tailormade producten, hebben ze verschillende bereidingsmogelijkheden, verpakken obv uw wensen, leveren meerdere malen per week, zowel vers als diepvries. Wat ik ook wel leuk vind is het biologische stukje omdat ze verse producten bieden, vleeswaren en slicepalen en convenience producten. Ze zijn makkelijk bereikbaar en leveren snel dus dat is ook fijn.

Eend specialiteiten, heerlijk en biologisch!

Wat een leuke mogelijkheid om nieuwe soorten vlees uit te proberen, het is ongelooflijk hoeveel mogelijkheden deze website biedt om dit te doen. Wij zijn heel blij met de eend, ik vond het lekker en het smaakte zeker naar meer dus de volgende keer gaan we gewoon weer bij hun bestellen. Dan misschien ook een keer een ander dier, eentje waar we nu allebei zin in hebben of het spannend vinden om te proberen.

Ook trek in een ander stukje vlees gekregen?

Kijk dan eens op deze website omdat:

  • Ze veel verschillende soorten vlees hebben.
  • U ook voor biologisch kunt gaan.
  • Ze meerdere keurmerk certificaten hebben.

Probeer het gewoon een keertje, wie weet is het ook iets voor u en geniet u binnenkort net zoveel van lekker vlees als dat wij doen. Het is het proberen waard, de supermarkten bieden allemaal constant hetzelfde saaie stukje vlees aan en daar mogen we best een keertje verandering in brengen toch?

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *